Elektrikçiler Odası Tüyap Fuarında | Eselo

Elektrikçiler Odası Tüyap Fuarında | Eselo
Elektrikçiler Odası Tüyap Fuarında | Eselo

Elektrikçiler Odası Tüyap Fuarında

17-20 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen WIN Uluslararası 23. Endüstriyel  Otomasyon Fuarı’na Odamız tarafından gezi düzenlendi.

  Birçok Yerli ve Yabancı firmaların  katıldığı  Fuar’a  , Eskişehir Elektrikçiler Odası olarak 20 Mart  Pazar günü Üyelerimizi fuara götürmenin mutluğunu yaşıyoruz.  Üyelerimiz meslekleri ile ilgi yeni ürünleri ve gelişen  son Teknolojiyi  yerinde görme ve tanıma fırsatı buldukları bu fuarda Elektrikçiler Odası  Başkanı Cafer  Adıgüzel konu ile ilgili yaptığı açıklamada

Yerli ve yabancı firmaların açtığı stantlarda üyelerimiz açısından çok yararlı olduğunu dile getirerek üyelerimizin yaptıkları işler nedeni ile sürekli yenilenen ürünleri görüp, tanıyarak  bilgilerini genişlettiler gezimiz üyelerimiz açısından gayet verimli geçti.

Üyelerimizin katıldığı bu etkinlik  hem fuar hem’de gezi niteliğinde geçmesi nedeni ile hoş bir vakit geçirdiler  Oda Başkanımız Cafer Adıgüzel Fuara katılan Değerli üyelerimizin hepsine ayrı ayrı   teşekkürlerini  sundu .

 

İLGİLİ HABERLER

Eskişehir Elektrikçiler Odası'nın İftarı Yoğun İlgi Gördü | Eselo
Eskişehir Elektrikçiler Odası'nın İftarı Yoğun İlgi Gördü

Eskişehir elekektrikçiler odası tarafından anemon otel'de verilen iftar yemeği yüksek katılımla gerçekleşti.

Detaylar
Oedaş Tesisat Muayene/Yapı Bağlantı Kontrol Formu Yapı Denetime Tabi Tesisler | Eselo
Oedaş Tesisat Muayene/Yapı Bağlantı Kontrol Formu Yapı Denetime Tabi Tesisler

Detaylar